FÖRRÄTTER
VARMRÄTTER
DESSERTER
GREKENS MENYER
Menu FÖRRÄTTER

 FÖRRÄTTER

 Psomi me skordo

Vitlöksbröd 29:-

 Dolmadakia

Vinbladsdolmar fyllda med ris och kryddor 59:-

 Taramosalata

Fiskromsdipp 59:-

 Tsatsiki

Yoghurtdipp med riven gurka och vitlök 55:-

 Tomatosalata

Tomatsallad med lök och olivolja 56:-

 Feta

Grekisk fårost med tomat och oliver 65:-

 Melitzanosalata

Krämig auberginedipp 65:-

 Gigantes

Ugnsbakade stora vita bönor 65:-

 Manitaria me skordo

Vitlöksfrästa champinjoner 65:-

 Choriatiki salata

Liten grekisk bondsallad 75:-

 Kopanisti

Välkryddad fåroströra 70:-

 Melitzanes

Aubergineskivor stekta i olivolja med tsatsiki 70:-

 Halloumi saganaki

Grillad cypriotisk fårost med tomat och citron 80:-

 Kefalotiri saganaki

Stekt lagrad grekisk ost, serverad med tomat och citron 89:-

 Kall pikilia

Stor tallrik med tsatsiki, aubergindipp, fiskromsdipp, feta, vinbladsdolmar, kopanisti och stora vita bönor 179:-