FÖRRÄTTER
VARMRÄTTER
DESSERTER
GREKENS MENYER
Menu FÖRRÄTTER

 FÖRRÄTTER

 Pita

Pitabröd 36:-

 Psomi me skordo

Vitlöksbröd 36:-

 Dolmadakia

Vinbladsdolmar fyllda med ris och kryddor 70:-

 Taramosalata

Fiskromsdipp 65:-

 Tsatsiki

Yoghurtdipp med riven gurka och vitlök 65:-

 Tomatosalata

Tomatsallad med lök och olivolja 68:-

 Elies

Svarta grekiska oliver 65:-

 Feta

Grekisk fårost med tomat och oliver 74:-

 Melitzanosalata

Krämig auberginedipp 65:-

 Gigantes

Ugnsbakade stora vita bönor 85:-

 Manitaria me skordo

Vitlöksfrästa champinjoner 80:-

 Choriatiki salata

Liten grekisk bondsallad 82:-

 Kopanisti

Välkryddad fåroströra 70:-

 Melitzanes

Aubergineskivor stekta i olivolja med tsatsiki 80:-

 Halloumi saganaki

Grillad cypriotisk fårost med tomat och citron 85:-

 Kefalotiri saganaki

Stekt lagrad grekisk ost, serverad med tomat och citron 95:-

 Kall pikilia

Stor tallrik med tsatsiki, aubergindipp, fiskromsdipp, feta, vinbladsdolmar, kopanisti och stora vita bönor 189:-

 Boujourdi

Tre sorters ostar (välj mellan stark eller mild smak) Ugnsgratinerade med jalapenjopeppar, körsbärstomater, vitlök och olivolja 109:-